Pravila sam na dosta nacina i nekako…nikada nisam bila zadovoljna…ili je bio rolat suv ili nije mogao lepo da se sece ili nije mogla bela krema da se lepo namaze na crni deo pa nije mogao ni lepo da se umota…svakavih problema…. I sada sa ovim je receptom konacno sve ok. Probajte 🙂
SASTOJCI
za crnu masu
250g mlevene plazme
100g lesnika
100g secera
1 kasika ruma
1 kasika kakaoa
14 kasika kuvane nes kafe
100g rastopljene cokolade
za beli deo
200g margarina
200g secera u prahu
50g kokosa
3 kasike ruma
PRIPREMA
1.
pomesati sve sastojke za crnu masu i podeliti na dva dela.
Na foliju duzine 25cmx20cm staviti jedan deo malo prstima razvuci,staviti najlonsku foliju odgore i oklagijom lagano rastanjiti.
2.
Umutiti puter,secer u prahu,kokos i rum.Podeliti na dva dela i jedan deo premazati preko crnog dela.Uviti u rolat i odgore posuti kokosom.
Isto uraditi sa ostatkom mase.Ostaviti u frizider da se susi ,da prenoci.
Seci na kriske debljine malog prsta.
http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar